vasara..?

2010 m. liepos 22 d. 12:08 Pranešimą parašė Aismantas
Gera dieną. Atsikėliau, nieko nedariau, tai ir kažkaip netyčiom prisiminiau šitą velnio neštą ir pamestą blogietį.

O pastarosios dienos buvo tikrai smagios. Kažkaip ir veikti buvo ką. Galima netgi ir stebėtis! : D
Buvo daug nesusipratimų ir daug abejonių, bet viskas pavyko. Labai gerai, Draugai. : ] apturėjom gerą piknyyką pas Rim kaime. Ir visiškai px, kad pradžioj ten nekaip sekės. Svarbiausia viskas ok prasitęsė.
Dar turbūt niekad taip ilgai ir taip smarkiai nesipliuškenau ežere. Ežere?!!?! Taaip. Dar ir dabar skauda raumenėlius visus nuo to lipimo ant čiužinio ir visokių kitokių takešių. O ir vanduo buvo nuostabus. Gal pradžioj atrodo kiek šaltokas, bet po dešimties sekundžių jau nebesinori ir išlįsti.
Ir čilinimas buvo labai žiauriai gerai nusisekęs. Ir šeip daug nesąmonių prikalbėjom. Gera taip daug ir pastoviai pasijuokti. Turbūt kokiais dviem tūkstančiais milijonų metų prailginom savo gyvenimą juokdamiesi. Smaguma. Net nežinau daugiau ką ir pridurti. Gal tik ačiū.

Bet vat šendien sėdžžiu ir kažkaip lyg ir gerlę skaudėt pradėjo. Tikiuosi nieko rimto nebus. Kalsiu daug arbatos. Iškart kai tik parašysiu šitą blogietį. Tikrai nesinorėtų vasaros vidurį susirgt... Būtų visiškas feilas. Gydykit mane! : |

Šendien jau ketvirtadienis. Berods. Labai greitai prabėgo savaitė. Na, žinoma, nežinau kaip šendiena praeis. Bet manau, kad nelabai greitai, nes veiklos, kol kas, kaip ir nenusimato : | Teks grįžti prie pokerio...? Hm. Gal ir visai nieko būtų valandžiukę kokią pasižaisti. O paskiau....nežinau kas paskiau. Tikiuosi, kad kažką sugalvosiu. Arba kas kitas sugalvos ir man pasakys.

Suvalgiau trešnių jau iš ryto. Tai tokios skanios pasirodė. Dabar norėčiau kažką rimčiau pavalgyti ir paskiau palesti mėlyniųųųų.. Nežinau kodėl, bet žiauriai pamėgau. Tik paskiau pirštai būna mėlyni kažkokie kaip nežinia iš kur ištraukti.. :| ir liežuvis. Na, bet liežuvio niekas kaip ir nemato, jeigu labai ten nekaišai : D ehh.

Turbūt ir baigsis šitas mini įrašas šendien. Gal greitu metu bus ir kitas, gal dar nuobodesnis, kas ten žino.. :\ Na, bet kokias dešimt minučių sugaišau vistiek, kol šitą pribūriau. Tai nenuėjo laikas veltui : D ačiū už dėmesį, iki susitikimo.


0 Response to "vasara..?"

Rašyti komentarą