Bliobt kopt šmak kas čia?

2011 m. gegužės 5 d. 19:15 Pranešimą parašė Aismantas
Gera diena žmonės ir robotai.
Čia jums vėl aš rašau. Jau nusibodo kiekvienam įraše sakyt, kad sori sori, kad užleidau šitą reikalą. Bet rimtai taip yra. Tingulys kažkoks. Nors nieko ir neveikiu. Ir čia tik man priminė apie tą blogą tai brūkštelnu dabar. Nors jis ir šiaip turėjo atsigaut ankščiau ar vėliau truputį.

Gyvenu aš pakankamai normalei. Aišku, visada gali būti geriau, bet nėra čia ko per daug norėti. Svarbiausia kad sveikas gyvas. Žiemą šeip ne taip pragyvenau be rimtesnių susirgimų. Tikiuosi, kad ir pavasaris neatneš jokių ten gripų ar kažko panašaus. Labai nemalonus dalykas, taigi niekad ir nenorėčiau jo apturėti.
Blogas dalykas tas, kad žiauriai blogai miegu pastarąsias dvi naktis. Kas čia nutiko...net neįsivaizduoju. Bet visai neina miegot. Vartais vartais. Kaip koks blynas kepamas keptuvėj. Tik atrodo užsnūsti ir pyst žėk jau vėl kažkodėl nebegera pasidaro gulėt ant to šono. Persiverti persiverti...ir vėl ta pati istorija kartojasi.
Bet užtat kažkada čia tris naktis iš eilės sapnavau sapnus! Bet tokius nerealius, kad blem, dėl to net miegot norėdavau vėl eit ir eit. Kažkokie su super duper siužetais ir tikroviški tokie.. Ir ne. Ne jokie ten ne porno. Normaleišen. Labai super. Tikiuosi vėl kada tokių paduos mano sapnų vadybininkas.

Iš pradžių prieš keletą dienų, o paskiau ir vakar buvo užėjęs kažkoks stebuklingas noras susitvarkyt savo popierius.. Visokius prikauptus iš mokyklos ir koledžo. Ojej. Geriau būčiau neprasidėjęs. Jau tiek makulatūros buvau prikaupęs...Visiem metam užtektų skaityt. Visokie teksto suvokimai, tekstai, informatikos užduotys, kontroliniai ir visoks kitoks šlamštas. Kaip koks kaupikas pasijutau. Ir sau net pasakiau: "ble, rimtai aš kažkoks kaupikas". Žinoma, su jumoru. Labai patiko žiūrėt senus matematikos kontrolinius. Visad juokas suimdavo kai pamatydavau pažymius tokius kaip 3 3 3 3 5 4 4 5 5 6.... Tokiam va intervale visi :DD ir dar mokytojos komentarai visokie : D vat kas yra gerai, tai prisimeni visus tuos laikus, prisiskaitai visokių atsakymų čiotkų ir kūl. Paskiau gi padariau gerą darbą - sumečiau visus popierius į popieriaus rūšiavimo konteinerį, o ne šeip, į paprastą. Pasijaučiau rūšiuotoju didžiu.

Mokslai. Mokslai baigėsi. Jau prieš geras dvi savaites. Nuo tada aš jau laisvas. Egzaminai išlaikyti, pažymiai visai normalūs, nesiskundžiu. Tik gal šiek tiek neįdomu, nes dienos nuobodžiai slenka. Retai atsiranda kokios nors įdomesnės veiklos. Ir dabar mėnesiuką taip reikės atostogaut.
O po mėnesiuko tai jau ir judėsiu. Emigrantu patapsiu kuriam laikui. Laukia kelionė į Kiprą. Ne poilsinė...pasidarbuot reikės. Ir taip rimtai pasidarbuot. Tai nežinau ar čia džiaugtis smarkiai ar čia ką daryt... Pradžioje, kai sužinojau, kad važiuosiu, tai buvo laimės pilnos kelnės...bet kažkaip vat kuo arčiau ta išvykimo data, tuo noras kažkoks įdomesnis darosi. Atsiranda ir abejonių visokių ir kaip čia tas, kaip tas.. Vis dėl to pirmas toks ilgas tripas bus, tai kažkokia ir nežinomybė kankina. Labai gaila, jog vasarą praleisiu daug visokių festivalių.. Vienas iš jų yra MOBY. Taip taip... čia kaip specialei. Moby į Lietuvą, aš iš Lietuvos... Ir dar vos ne per gimtadienį! Labai labai nusivyliau, kad taip gaunasi. Visada norėjau pabūvoti Moby koncerte. O čia dar tokia proga, kad ir toli važiuot nebūtų reikėję.. Ir dar daug daug visokių festivalių šią vasarą norėtųsi aplankyti, ko, deja, neteks padaryt. Na, bet žiūrint kitu kampu, tai juk čia ne paskutinė vasara! Bus kiti metai, bus kitos galimybės. Gal kitą vasarą dar geriau ir daugiau visko bus. Ir šeip, tokios kelionės svetur nėra dažnos, taigi reikia būtinai tokiom galimybėm naudotis. : )
Taigi, blogas ir turėjo pabusti ar ankščiau ar vėliau būtent todėl, jog išlekiu, tai, manau, bus įdomu gal visai kam nors pasiskaityt kokias nors istorijas iš ten. Stengiuosi kažkiek rašyti, jeigu visai neužvaikys su darbais ir jeigu rasiu kokią laisvą valandėlę. Gal kas perskaitys, o ir man pačiam bus smagu skaityt ir prisimint kažkada vėliau, ką gi ten veikiau ir mačiau ir dariau: ]] na, į blogą tikiuosi neišeis visas tas reikalas.

Taip ir gyvenu po truputį. Laukiu, kada galima bus pradėt ruoštis tripui. O laukiu todėl, kad pinigų reikia! Stipendijos reikia.
Toks dabar ir metas keistas. Atrodo reikia ir pasibaliavot ir pasitrainiot visur. Tik tokiom nuotaikos ir stengiuos gyventi. Nežinau kaip bus paskiau kai ilgiau mamos nematysiu, nes kol kas tai visai atrodo dzin. Na, bet kaip ten iš tikrųjų tai sužinosiu po gerų poros mėnesių. O dabar...dabar net nebežinau ką norėjau pasakyt : DD

Matyt daugiau nieko šen ir nepasakysiu. Eit reikia šiukšles išnešt. Toks vat vakarinis darbukas laukia manęs. Tikiuosi, kad susiskaitysim kitam nusišnekėjime.

Viso gero! : ]

O filmukas, muzika, festas, Paulas, išsitaškymas filmuke tai man labai patinka: ] sakykit ką tik norit. Aš sakysiu kad patinka : D



1 Response to "Bliobt kopt šmak kas čia?"

  1. eim Says:

    Ei, puikiai suprantu Tavo abejones prieš išvyką - man buvo lygiai tas pats, vienu metu išvis niekur nenorėjau varyt, nes baisu buvo. :D Bet viskas bus oke, kaip ir pats žinai. Labai džiaugiuos, kad Tavo toks pozityvus požiūris. Laikykis! :)

Rašyti komentarą