info

2011 m. liepos 1 d. 23:38 Pranešimą parašė Aismantas
Tai kad jau labai seniai čia nesireiškiau. O šendien vat darbe sėdėdamas sugalvojau, kad vis dėl to reikėtų. Taigi, pamėginsiu viską detaliai paaiškinti. Kaip kur kiek kada ir ką aš darau, kur randuosi etc.

Kas nežino, tai aš dabar randuosi Kipre. Išlėkiau visai vasarai padirbėt, savarankišku pabūt : D Tai va, Kipre randuosi tarp dviejų kurortinių miestelių. Kažkur maždaug pusiaukelėje tarp Protaro ir Ayia Napos. Tai ir į vieną miestuką tenka užsukt ir į kitą.
Gyvenu kažkadaise buvusiam viešbutyje. Gerai jis pagyvenęs, visko matęs (turbūt), bet apsipratau ir visai čia gud. Vienam apartmente gyvenam trise. Visi lietuviai esam. Vietos pilnai užtenka, taip kad negaliu skųstis kažkuom.
Dirbu viešbutyje. Ir ne bet kokiam, o penkių žvaigždžių! Va taip va. Nors tikrai neduočiau jam tiek. Ypač, kai matau iš vidaus kaip čia viskas vyksta : D
Valgyt gaunu tris kartus per dieną. Bet maistas ne iš geriausiųjų. Nors kartais visai skanu būna. Bet kai gauni pupų, tai dingsta noras ir valgyt. Tiesiog nueini toliau dirbt, nesinori ir pertraukos turėt : |
Šiuo metu dirbu porteriu. Arba jeigu lietuviškai tai nešiku. Tampau svečių lagaminus. Išnešioju visokias žinutes ir visokias kitokias nesąmones : ]] Bet kai tik atvykau čia, tai dirbau restorane. Nelabai man ten patiko, tai džiaugiausi, kai permetė į dabartinę vietą. Čia ir arbatpinigiai didesni. Vis truputį linksmiau. Nesiskundžiu vėl gi.

Na va. Dabar jau daug maž žinoma, kas ką kur ir kaip. Parašyčiau ir dažniau tam bloge, bet kad nelabai to laiko yra. O kai ir yra, tai arba visiškai nėra jėgų arba noro, nes sėdi visas toks apsunkęs. Nelabai lengva čia būt, nes karštis pasisavina labai daug energijos. Nors dabar jau žymiai lengviau yra, negu kad buvo tada, kai tik atvariau čia. Priprast įmanoma. Bet iki galo įsigyvent į tokį karštųjų kraštų ritmą dar nepavyko. Reikia mokėt taupyt jėgas.

Dažnai čia išvykstu pajudėt. Aišku be alkoholio neapseinama. O jis čia tooks pigus! Ir ne alus ar sidras koks o normalūs rimti gėrimai! Kaip galima nepirkti litrinio Smirnoffo už 9 eurus?? Kai lietuvoj ir paprasta lietuviška auksinė kainuoja brangiau.. Bacardžio už 11 eurų.. Ech... Pasakiškos kainos. Jos čia kaltos, kad ir to alkoholio suvartoju daugiau nei bet kada. ; ] Nors visai smagu.
Tik tenka dažnai nusivilti tuo naktiniu gyvenimu čia. Klubai tie visi, pub'ai... Nu neesu aš tokios muzikos ir kultūros didelis mylėtojas. Pasibūt galiu, aišku, bet nu kiek galima. Visada tas pats per tą patį...toks popsiškas čia gyvenas tas naktinis. Pasigendu tokio bent jau rimtesnio, labiau atitinkančio sąvoką "klubinis" skambesio. Nors nėra ko norėt. Žmonės nori pasidaryt pinigų, taikosi į plačią auditoriją. Neblogai jiem ir sekasi. Nieko nepadarysiu: ] tenka ir prie to taikytis.

Šendienai tai jau turbūt nieko ir nebepasakysiu, nes jėgas tai išnaudojau visas atrodo. Galbūt, labai galbūt, bet gal parašysiu dar kurią nors dieną, kai bus to noro ir laiko ; ] o dabar sakau adjos. čiau. Susimatysim ateity!

P.S. dainelė tokia lengvam čilinimui vasarą prie ežero/baseino/jūros ar dar kur nors!


0 Response to "info"

Rašyti komentarą