pargrįžk ant švenčių

2011 m. gruodžio 20 d. 22:32 Pranešimą parašė Aismantas
Long time.

Visai netyčia prieš kokį pusvalandį duše prisiminiau šitą blogą. Nors, turiu prisipažinti, kad niekad ir nebuvau iki galo užmiršęs. Bet prisiminiau dabar ir galvoju...gal kažką įmanoma vėl papaišyt.

Vis nedrįstu perskaityt, kokie ten prieš tai buvo įrašai, nes kažkaip niekad nemėgstu savo rašto skaityt antrą kartą, nes būna visiška nesėkmė. Tą supratau tada, kai mokykloj kažkada perskaičiau iš naujo analizę kažkokios tai ten knygos.. Faak. Ir kaip sugebėdavau gaut petakus? Nors blemba..kartais įdomu perskaityt :D išeina taip, kad ką tik pats sau paprieštaravau, bet.. Man tai dzin.

Pamenu tiek, kad visad žadėdavau, jog kai išlėksiu į Kiprą, tai iš ten belekokias istorijas ir nuotykius rašysiu kasdien... Joooooo. Nežinau kodėl, bet ten kažkas man įskiepijo DAR daugiau tinginumo. O čia grįžus Lietuvon, tai išvis jis dar ir dar padidėjo. Net su mokslais sunkiau pasidarė. Gerai pagalvojęs, tai turbūt neprisiminčiau tokio momento, kai skaičiau ir mokiausi kažką ilgiau nei 20 minučių. Visiškas tinginumo sindromas. O ir paskaitų kažkaip dažnai tenka praleist. Gal per dažnai? o.O Dar geriau pagalvojus, tai jų liko labai labai nedaug. O tada jau bye bye koledžo paskaitos. Tikiuosi, kad maždaug po pusės metų jau būsiu apsigynęs diplominį ir ramiai sau ką nors veiksiu :D

Galvoju, kad jei dažniau pradėčiau pliurpti čia, tai gal paįvairinimui kokį trumpą vieno peržiūrėto filmo aprašymą, kiekvieno įrašo metu. Sakydamas trumpą, tai turiu omenyje kokių trijų sakinių. Taip. Nuo šiol kiekvieno įrašo metu bus super trumpai pristatomas kinas, kurį žiūrėjau. Nežinau dar kaip atrinksiu, bet bus matyt. Aišku, galima būtų rašyt ilgas recenzijas. Bet ne man. Nemoku gi aš. Jeigu iš lietuvių egzamino vos surenki teigiamą skaičių, tai reiškia, kad gali burt tik tokias pievutes kaip čia! :D ir man to užtenka.

O pastebėjot, kad Kalėdos artėja? Tiesa sakant jau visai priartėjo.. Prisipažinsiu, kad dar niekada nebuvo taip dzin, kaip yra šiemet. Tobulėju? O gal atvirkščiai? Sakysit dėl sniego? Nė velnio. Labai džiaugiuosi, kad vis dar nėra sniego. Dar labiau džiaugčiausi, jeigu jo nebūtų visą visą žiemą. Ir kad nebūtų šalta. Ir jeigu būtų tokia žiema Lietuvoj kaip va dabar va, tai gal visai ir mėgčiau tada. Bent jau nosis nešąla ir ašaros nerieda iš šalčio... Nes tie minus tram ar minus dvam aštuoni tai laaabai nekažką. O grįžtant prie sniego, tai dar šen važiuodamas namo galvojau, va kaip smagu, kad kalendorinė žiema, saulė šviečia o sniego nulis. Bet vis tiek susitaikiau su tuo, jog greitai prisnigs. Man atrodo dar ir Kalėdom paduos balto. Ne Šulija aš, bet nuuu visada gi taip būna, kad paskutinę minutę kas nors vis atsitinka.

Pyškinu čia tas blevyzgas, bet kartu ir galvoju, kad reikia šaut miegot. Kosulys kankina :\ Imunitetas gal išėjęs atostogų ar kur...nežinau. Bet pradėjau žiauriai lengvai pasigaut kokią nors bacilą. Tik atrodo va sveikas sveikas ir pyst vakare žėk jau gerklę kutena.. Vitaminų pats laikas susirast. O gal neit niekur iš namų ir užsikonservuot žiemai? Neįmanoma :\ nors būtų įdomu. Kaip meškos miega, taip ir aš iki pavasario. Bet ne kaip meška, o kaip robinzonas. wtf? :D nieko gero

Pridėsiu ir filmą iškart. Neatidėliojant kitam parašymui.
Taigi. Kodėl išsirinkau šitą šiam kartui? Todėl kad šen ir pažiūrėjau tik. Ir šeip pirmas blynas. Ir dar todėl, kad teko labai daug panašių situacijų matyti per vasarą. Tik iš kito kampo šiek tiek.

Kinas - The Inbetweeners Movie 2011



TRYS: Kažkas panašaus į Amerikietišką pyragą, tik kad britiškai. Filmas, kuris nereikalauja kažkokių super gilių apmąstymų, tiesiog vietomis tikrai galima pakrizenti. Parodo, kokias atostogas mėgsta britų jaunimas: ]

Ehh. Nieko gero. Na, bet ką padarysi. Svarbiausia šio posto mintis yra ta, kad vėėl atsirado naujas įrašas:DD o aš niekur nepražuvau.

Na ir dar, kaip priklauso. Muzikėlė pabaigai. Visiškai neseniai vėl prisiminiau Fink. Nusibaudžiau už tai, kad buvau pamiršęs ir praleidau tokį superinį albumą. Na, bet bent jau dabar atradau. O čia daina, kuri jau trečią dieną intensyviai sukasi ant repyto :]

Ate ir viso smagaus.




0 Response to "pargrįžk ant švenčių"

Rašyti komentarą