ziema ziema, neateik i kiema ir naujieji metai

2011 m. gruodžio 30 d. 22:10 Pranešimą parašė Aismantas
Būtų per daug sunku sudaryti kokį nors sąrašą darbų ar įvykių, kurie nutiko per 2011 metus... Todėl nesudarinėsiu jo šiuo paskutiniu šių metų postu. Gal visai ir smagu būtų, bet kad daug ko nepamenu. O jeigu ir prisiminčiau ką nors, tai paskiau pasirodytų, kad tai buvo ne svarbiausia.

Tai ar laukiat kažko naujo? Pavyzdžiui metų? O gal naujos televizijos, skaitmeninės? O gal naujos vasaros? Limonado? Alaus? Viskio? Baldų? Telefono? Arbatos? Trusikų? Jūros? Muzikos? Minčių? Ko nors...

Labai neįprastai greitai šiais metais prabėgo Kalėdos. O ir naujieji jau ryt.. Nežinau kas čia taip prasuka laiką bet jis tiesiog skrenda ir neįkrenta į duobę. Dirsteli į laikrodį kokios 9, atrodo, po sekundės vėl dirsteli jau 19.. o.O Čia gal nori greičiau mane prinešt prie to diplominio rašymo. Nenoriu.
Apskritai nuo anų naujųjų jau praėjo metai, nors atrodo, kad viskas vyko prieš gerą pusvalandį. Ok ok, ne prieš pusvalandi, bet prieš keletą dienų. Arba ne! Gal vyks po dienos? Kažkaip panašei atrodo, lyg jau numatyčiau ateitį :DD wtf vėl čia šneku pievas.
Ir dar labai neįprastai nesijaučia, kad buvo ar bus šventės. Turiu omenyje, kad DAR labiau nei visada. Nieko nepadarysi. Laukt reikės kažko kito.

Dar vienas keistas dalykas yra tas, kad lyg ir žinau jau kur sutiksiu ateinančius metus. Dažniausiai iki paskutinės minutės kildavo visokių neramumų ir nesklandumų. Tai kažkieno tėvai neišvažiuoja, tai kolegos išsilaksto, tai transporto nėra, tai gėrimų nėra kur nusipirkt... O dabar viskas gražiai, tvarkingai. Tik dar nežinau kur rytojaus kondicija nuves mus pajudėt. Renginių pilna, rinktis galima iš gausybės. Tik ar ta gausybė tinkama?
Šiais metais kažkaip nusivyliau dauguma renginių vyksiančių naujųjų naktį. Visi panoro smarkiai užsidirbti. Nors muziką paliko tokią pačią kaip ir kokį eilinį penktadienį, bet kainas pašokdino. Suprantu, naujakas ir jeigu noriu, galiu niekur neit, neleist pinigų ir sėdėt namuose sau ramiai. Bet... nu gaila iš tikrųjų. Dabar už įėjimą reikia paklot tokią sumą, už kurią galima būtų į kokį rimtą gigą nueit normalią dieną ; ] mėgsta lietuviai pinigus uždirbt ir nieko čia nepadarysi. Na, bet ką darysi. Teks kažkur lankytis vis tiek: ) rankas sudėjus sėdėt arba pinigus į orą leist fejerverkais irgi juk ne išeitis. Šią šventę reikia švęst garsiai ir taip, jog prisimint įmanoma būtų iki kitų naujųjų.

Rytojui ir sniego žadėjo paduot truputį. Nenorėčiau jeigu rimtai. Man patiko, kai kažkurią čia dieną išėjau lauk ir pasijaučiau kaip pavasarį.. Toks jausmas kai jau norisi nebesivyniot šaliko, persimest į lengvesnę striukę.. Nors ir buvau tada tik su džemperiu, bet čia tik palyginau :D grįžęs užmečiau akį į termometrą, tai rodė plius 10. Visai nieko, kaip gruodžio pabaigai.
Karts nuo karto prisimenu, kai vasarą vis keikdavom karštį. O dabar atrodo, kad visai smagu būtų pasikaitint taip. Nors turbūt po dienos jau vėl būtų blogai. Niekad neįtinka viskas. Ot bjaurukai tie žmonės.

Vis pagalvoju, kad reikėtų prisėst prie mokslo. Liko mažiau nei savaitė darbuką parašyt. Nežinau kaip čia pradėt. Reikia prisiverst. Nors taaaip tingisi. Oj, ką tik atsiminiau va. Ne vieną reikia. Kelis. Bet vieną didesnį. Ir dar va reikia kažkaip praktikos vietą susišaudyt. Jeigu labai atvirai kalbant, tai visai nesinori man kažkaip jos atliktinėti. Nenoriu ir kad mokslai baigtųsi. Nors ir tingisi ten į tas paskaitas ir visa kita, bet nesinori prarast kažkaip to statuso - studentas. Kreizi. Dirbt reikės..eh.

Šiam kartui rimtesnis filmas. Nebuvau girdėjęs ir juolabiau jo matęs. Tačiau patiko ir gerai susižiūrėjo.

Kinas - Ondskan (2003)
Angliškai vadintųsi Evil.


Trys sakiniai: Filmas apie paauglių gyvenimą mokykloje. Apie pasipriešinimą seniai nusistovėjusiai sistemai. Rodoma tai, ko, atrodo, net negalėtum įsivaizduot vykstant (bet manau, kad vyksta :( ).

Tiek daug gerų filmų yra susukta...ir kaip visus peržiūrėt? Neįmanoma. Pažiūri vieną, kitą...galvoji, kodėl nepažiūrėjau jo ankščiau...paskiau pažiūrėjus kitą vėl taip pat galvoji. Ir atrodo vienas už kitą geresni. Tiek daug dabar visko rinkoje. Gaila, kad daug šedevrų lieka nepastebėtų. Bet gera dėl to, kad jie nesipopsina, nesikomercina. Reikia kažkokią sistemą sugalvot, kad surinkt visus super kinus į vieną vietą. Turbūt irgi neįmanoma. :]

Mama sakė eit miegot, kad rytoj nenorėčiau miego. Bet aš naudosiu kitokią taktiką. Eisiu miegot vėliau, kad vėliau rytoj atsikelčiau. Nežinau kaip seksis, bet tikiuosi iki rytojaus vakaro būt pilnai atsigavęs ir prisipumpavęs geros nuotaikos bei džiaugsmo. Kad galėčiau visu pajėgumu įnešt jį į naujųjų sutikimą. Kaip sutiksiu tokie ir bus. Ar kaip ten sako? Nesvarbu.
O dabar gerą nuotaiką palaiko super kūrinukas. Tiksliau gero kūrinio remixas. Geras remixas. Nusisekęs. Atradau prieš porą savaičių kažkur, bet taip užsilaikino ausyse, kad iki šiol sukasi ir sukasi.

Jūsų ausims patiekiu:



Tikiuosi smarkiai nenuvils.

O dabar atsisveikinu. Iki kitų metų! Labai norėčiau, kad noras dažniau mane atneštų į blogo erdvę. Ir norėčiau, kad kiti metai būtų geresni. Gražesni. Dosnesni. Smagesni. Lengvesni. Ir dar nesugalvoju dabar kokie, bet ne tokie patys kaip buvę.
Judėkim į priekį, iki susiblevyzgojimo!

0 Response to "ziema ziema, neateik i kiema ir naujieji metai"

Rašyti komentarą